Zoeken

Avis autoverhuur op Bonaire

Avis autoverhuur op Bonaire is gevestigd op het vliegveld van Bonaire, na aankomst kun je direct met je huurauto naar je accommodatie of andere bestemming op het eiland rijden. Avis Bonaire is een franchise van de wereldwijd bekende autoverhuurder en heeft verschillende huurauto’s waarmee je op je eigen manier Bonaire kunt verkennen. Je huurt er normale personenauto’s voor wanneer je vooral in de stad en over de verharde wegen wilt rijden, er zijn pick-ups te huur waar al je duikspullen in passen en je bij zo’n beetje elke duiklocatie kunt komen, er zijn busjes als je een groep wilt vervoeren en stoerdere off-roads als je de minder toegankelijke gebieden van het eiland wilt verkennen.

Let er wel op dat de huurprijzen die je op de website van Avis Bonaire ziet nog zonder toeslagen en belastingen zijn. Ook zijn de prijzen voor verzekering er nog niet bijgeteld en een verzekering is altijd een goede optie, anders kun je verantwoordelijk worden gehouden voor de totale schade aan je huurauto bij een eventueel ongeval. Vraag bij het huren van je auto ook altijd naar het eigen risico om onaangename verrassingen achteraf te voorkomen.

Website: Avis Bonaire

* Deze informatie is op internet gevonden in april 2018. Het kan zijn dat de informatie ondertussen is aangepast, bezoek hiervoor altijd de website van de aanbieder!

Meer van dit

Reageer op dit bericht