Zoeken

Bonaire Rent a Car

Bonaire Rent a Car verhuurt diverse auto’s waaronder pick-ups, hatchbacks, jeeps en SUV’s. Je huurt hier een auto vanaf 3 dagen maar er is ook keuze voor lange termijnhuur, wanneer je bijvoorbeeld tijdens je stage een auto nodig hebt. Bonaire Rent a Car ligt vlak bij het centrum van Bonaire en wanneer je tussen 8.00 en 20.00 uur op het vliegveld aankomt kun je daar worden opgehaald maar bij je resort kan ook.

Let bij het huren van je auto wel op de verzekeringsvoorwaarden. Bij de standaard CDW (Collision Damage Waiver) heb je een eigen risico van US $572.00 bij standaard schade maar wordt je auto gepikt of gevandaliseerd of heb je waterschade; dan ben je zelf verantwoordelijk voor de schade en kan het er dus op neer komen dat je de vervangingswaarde van de auto moet betalen! Let ook op eventuele extra bestuurders.

Meer informatie over Bonaire Rent a Car, hun huurauto’s en prijzen en verzekeringen is te vinden op de Bonaire Rent a Car website

* Deze informatie is op internet gevonden in juni 2016. Het kan zijn dat de informatie ondertussen is aangepast, bezoek hiervoor altijd de website van de aanbieder!

Meer van dit

Reageer op dit bericht