Zoeken

Fotografeer de beste zonsondergangen ter wereld

Zonsondergangen op Bonaire zijn bijna altijd fantastisch met schitterende kleuren; variërend van goudgeel tot soms paarsblauw. Elke dag is de zonsondergang anders en het is altijd een verrassing wat je gaat zien. Overal op Bonaire kun je mooie zonsondergangen fotograferen en dit zijn mijn favoriete plekken:

1. De boulevard
De boulevard ofwel de Kaya J.N.E. Craane is een geweldige plaats voor het fotograferen van de zonsondergang op Bonaire. Verschillende kleine bootjes die op het water dobberen zorgen voor mooie silhouetten tegen de zon in.

2. Rondom de zoutpier
De constructie van de zoutpier zelf zorgt voor een mooi contrast tussen de zee en ondergaande zon. Ook rondom de zoutpier zijn mooie plekken om de zee en de zon te fotograferen, regelmatig vliegen groepen meeuwen en andere vogels in die omgeving.

3. Bij het Gotomeer
Het Gotomeer is overdag een mooie bestemming en ook in de avonduren kun je hier goed terecht. De silhouetten van de Flamingo’s tegen de ondergaande zon zijn interessant om te zien en ook kun je vanaf de omliggende bergen mooie zonsondergangen fotograferen.

4. Vanaf de Seru Largu
De Seru Largu is een mooie berg vanwaar je uitkijkt over Kralendijk. Combineer je zonsondergang fotografie tour met een wandeltocht naar boven! Neem wel wat water mee, de berg is aardig steil en ook in de avonduren kan het aardig warm zijn.

sunset3

sunset4

sunset6

sunset25

zonsondergang

sunset

sunset2

Meer van dit

Reageer op dit bericht