Zoeken

Makelaar op Bonaire – Harbourtown Real Estate

Harbourtown Real Estate is een makelaar op Bonaire met een aardig aantal stukken koopgrond, appartementen en koophuizen. Deze makelaar heeft huizen in verschillende prijsklassen in het assortiment maar een groot deel van de huizen zitten in de range vanaf 250.000 dollar. Wanneer je een woonhuis of vakantiehuis op Bonaire wilt kopen is een bezoek aan deze makelaar zeker de moeite waard.

Naast de particuliere huizen en appartementen heeft Harbourtown Real Estate ook commerciëel onroerend goed met daarbij industriële panden zoals opslagruimtes maar ook restaurants en je kunt er terecht voor lange termijn huur van woningen of korte termijn huur van vakantiewoningen. Harbourtown Real Estate kan je ook helpen bij property managent wanneer je je gezinswoning of vakantiewoning op Bonaire wilt verhuren.

Harbourtown Real Estate is al vanaf 1989 gevestigd op Bonaire en heeft hiermee veel ervaring met de aan- en verkoop en verhuur van woningen op Bonaire. Het team van dit makelaarskantoor helpt je graag!

Harbourtown Real Estate
Kaya L.D Gerharts 20
Kralendijk, Bonaire

Telefoon: +599 717 5539
Email: info@harbourtownbonaire.com
Website: Harbourtown Real Estate

Meer van dit

One thought on “Makelaar op Bonaire – Harbourtown Real Estate

  1. […] Harbourtown Real Estate * veel ervaring met onroerend goed op Bonaire * veel huizen in de 250.000+ prijsklasse * property management voor verhuur van je woning Meer informatie over Harbourtown Real Estate […]

Reageer op dit bericht