Zoeken

Makelaar op Bonaire – RE/MAX Paradise Homes

RE/MAX Paradise Homes op Bonaire is een makelaar waar je terecht kunt voor het kopen of verkopen van je woonhuis, vakantiewoning, appartement of condo. Bij RE/MAX Paradise Homes kun je ook terecht voor commerciëel vastgoed en er zijn diverse grondkavels te koop, onder andere in Sabadeco en Belnem. Huurhuizen voor long-term vind je wat minder bij Re/Max maar bij de afdeling Paradise Rentals zijn diverse vakantiehuizen te huur.

Bij RE/MAX Paradise Homes worden een paar huizen aangeboden onder de 200.000 dollar en het grootste gedeelte begint bij 300.000 dollar en dat gaat door tot oceanfront villa’s van een paar miljoen.

Om je huis op Bonaire te verkopen heeft RE/MAX Paradise Homes een professioneel team om je te assisteren. De bekendheid van deze makelaar op Bonaire wordt vergroot door diverse advertenties op het eiland en omdat RE/MAX wereldwijd opereert heeft deze makelaar ook internationale aantrekkingskracht.

RE/MAX Paradise Homes
Kaya Grandi 24-A
Kralendijk, Bonaire

Telefoon: +599 717 7362
Website: RE/MAX Paradise Homes

Meer van dit

One thought on “Makelaar op Bonaire – RE/MAX Paradise Homes

  1. […] RE/MAX Paradise Homes * compleet aanbod aan huizen en kavels * veel huizen in de 300.000+ dollar prijsklasse * verhuur vakantiehuizen op Bonaire via Paradise Rentals Meer informatie over RE/MAX Paradise Homes […]

Reageer op dit bericht