Zoeken

Makelaar op Bonaire – Sunbelt Realty

Sunbelt Realty op Bonaire heeft een groot aanbod op het gebied van koopwoningen, huurwoningen en vakantiewoningen. Al ruim 20 jaar is Sunbelt Realty werkzaam op Bonaire en heeft zodoende veel ervaring met het kopen, verkopen, huren en verhuren van huizen op Bonaire.

Wanneer je een huis wilt kopen op Bonaire ben je bij Sunbelt Realty aan het goede adres, over het algemeen vind je op hun website meer dan honderd huizen en kavels die te koop zijn op Bonaire. Veel kavels in het aanbod liggen onder de 100.000 dollar terwijl er huizen vanaf dat bedrag te koop zijn. De gemiddelde huizenprijs bij Sunbelt Realty ligt tussen de 200.000 en 300.000 dollar maar er zijn ook duurdere huizen te vinden, aan zee zit je dan zo op een koophuis van een miljoen.

Bij Sunbelt Realty heb je ook een goede keuze uit huurhuizen op Bonaire, de huur van deze huizen ligt over het algemeen tussen de 1.000 en 2.000 dollar.

Wanneer je je huis op Bonaire wilt verkopen is Sunbelt Realty een goede keuze. Als beëdigd makelaar en taxateur kan deze makelaardij je goed assisteren bij de verkoop. Dankzij een goede website en voldoende reclame op het eiland zullen veel potentiële kopers je huis onder ogen krijgen wat kan zorgen voor een snelle verkoop.

Sunbelt Realty
Kaya Grandi 41
Kralendijk, Bonaire

Telefoon: +599 717 6560
Email: info@sunbeltbonaire.com
Website: Sunbelt Realty

Meer van dit

One thought on “Makelaar op Bonaire – Sunbelt Realty

  1. […] aan huizen en kavels * huizen in alle prijsklassen * al ruim 20 jaar ervaring op Bonaire Bekijk de uitgebreide website van Sunbelt […]

Reageer op dit bericht