Zoeken

Vakantiehuis op Bonaire

Wanneer je op zoek bent naar een vakantiehuis op Bonaire heb je voldoende keuze! Er zijn vakantiehuizen aan zee, huizen vanwaar je uitkijkt over Kralendijk en Klein Bonaire en huisjes die rustig achteraf staan. Veel vakantiehuizen kun je direct bij de eigenaar huren en er zijn een aantal organisaties die alles voor je regelen.

Hieronder staan een aantal verhuurders van vakantiehuizen op Bonaire op een rijtje:

SunRentals Bonaire
SunRentals Bonaire heeft een groot aantal vakantiehuizen in beheer en regelt bij huur een compleet pakket. Je kunt worden opgehaald van het vliegveld en wekelijks (en aan het eind) wordt het vakantiehuis schoongemaakt. Het team van SunRentals Bonaire kan ook andere zaken regelen tijdens je vakantie op Bonaire zoals autoverhuur, activiteiten en meer.
Website SunRentals Bonaire

Bonaire Oceanfront Villas
Bonaire Oceanfront Villas verhuurt luxe villa’s die meestal direct aan zee liggen. Vanaf je terras wandel je dus zo naar het water om daar lekker te snorkelen of te duiken. Veel van de villa’s hebben ook nog eens een lekker zwembad en terras. Al de huizen van Bonaire Oceanfront Villas liggen in de hogere prijsklasse en zijn vaak geschikt voor grotere groepen, zoals bijvoorbeeld een familie van acht personen.
Website Bonaire Oceanfront Villas

Harbourtown Holiday Rentals
Harbourtown Holiday Rentals verhuurt vakantievilla’s en appartementen op Bonaire, voor korte termijn maar ook voor lange termijn. Naast het regelen van je vakantiehuis op Bonaire kan Harbourtown Holiday Rentals je ook bijstaan met bijvoorbeeld autohuur, het boeken van duiklessen of andere activiteiten op Bonaire.
Website Harbourtown Holiday Rentals

Cuanto
Cuanto fungeert als tussenpersoon tussen mensen die een vakantiehuis op Bonaire zoeken en particuliere eigenenaars. In het aanbod zitten huizen en appartementen voor korte en lange termijn, vooral in Kralendijk. Cuanto heeft huizen in verschillende prijsklassen, er is dus altijd wat voor je te vinden!
Website Cuantou>

Meer van dit

Reageer op dit bericht